Boating Partners

Boating PartnersBoating Partners – sterke watersportbedrijven zetten de koers uit naar onbezorgde pleziervaart

Gespecialiseerde watersportbedrijven werken samen om pleziervaarder meer van zijn watersport en waterrecreatie te laten genieten. Deze betrouwbare, professionele bedrijven en hun gekwalificeerd personeel refereren naar elkaar. Hierdoor ontstaat een probleemoplossend servicetraject dat de nadruk legt op ontspanning, comfort en veiligheid bij de pleziervaart.

Ieder van de Boating Partners werkt met de sterkste merken uit de branche waardoor ze de beste garanties kunnen leveren op vlak van kwaliteit, nautische toepassingen en duurzaamheid.

 

 

Boating Partner A1ltaïrAltaïr opleidingen

Varen en lesgeven is een passie. Kwaliteit is een must.

Altaïr biedt volwaardige opleidingen in het zeilen en het motorbootvaren. Zowel theoretische cursussen als praktijk, zowel op de binnenwateren als op zee. Sinds 1984 is onze school uitgegroeid tot één grote familie lesgevers en cursisten. Elke evolutie in de watersport en alle suggesties van cursisten worden verwerkt en toegepast in ons praktisch lessenpakket. Hierdoor garanderen wij een continue verbetering en een aanpassing aan de steeds veranderende leerstof en vernieuwde exameneisen.

Altair geeft oefentochten, praktische stages en theoretische les als voorbereiding op de examens stuurbrevet (snelvaart / motorvaart) en de examens yachtman. Daarnaast kunnen de cursisten ook de cursussen maritieme communicatie (marifoon) en radar voor de pleziervaart volgen.

WEBSITE

Baoting Partner AltaïrAltaïr yachtcharter

Zeilvakanties voor zeilers, door zeilers.

Uit een eigen zeilervaring op de Middellandse zee groeide de specialiteit om jachten te verhuren aan mensen die enthousiast zeilen. Goed uitgeruste, veilige en comfortabele jachten voor wie de bekoring van natuur, weer en wind, cultuur en folklore niet kan weerstaan.

Duizenden mijlen leerden dat een geslaagde zeilvakantie een samenspel is van de zorgvuldige keuze van uw jacht, een mooie tochtplanning, pittoreske ankerplaatsen en leuke havens. Met de jaren maakten we een zorgvuldige selectie van zeiljachten in de gehele wereld. Deze jachten kunt u bareboat (zonder schipper) of in flottielje (vloot verband) huren. Altaïr yachtcharter was ook pionier in meezeilvakanties voor opstappers.

De afdeling West Coast Sailing is gespecialiseerd in Noordzee zeilen. Eigen jachten liggen in Nieuwpoort en Zeebrugge voor u klaar.

WEBSITE

 

 

B-Mar

Gespecialiseerde verzekeringen voor de yachting en de pleziervaart.

WEBSITE under construction

 

 

Boating Partners Marina Yachting CenterMarina yachting center

Marina Yachting Center bestaat 46 jaar en is reeds 32 jaar importeur van JEANNEAU-zeil-en motorjachten en PRESTIGE luxe motorjachten.  Sinds 2015 vertegenwoordigen wij de FOUNTAINE PAJOT zeil- en motorcatamarans.   Naast de verkoop verzekeren wij ook de service van de boten.   Wij zijn verder officieel dealer van ZODIAC-opblaasboten, YAMAHA en EVINRUDE-buitenboordmotoren. In onze Ship Chandler winkel hebben we een groot assortiment van boottoebehoren.

We verzekeren ook de winterberging van uw boot in onze winterbergingshal van 2560m². We behartigen de verkoop van uw boot.  Als yachtbroker zijn wij lid van EYB, de grootste site van tweedehandsboten in Europa, waar uw boot te koop aangeboden wordt in 9 talen.

WEBSITE

Nassau scheepsbenodigdhedenNassau yachting / scheepsbenodigdheden

Uw totaalleverancier voor de yachting, de pleziervaart en de watersport
1000m2 winkelruimte
Ruim assortiment met specifiek pleziervaartmateriaal van vertrouwde merken
Aanlegsteiger aan de winkel
Ruime parking
Professioneel advies

WEBSITE

 

Boating Partner Knokke BoatKnokke Boat

Knokke Boat werd in 2014 opgericht door Christophe Lenaerts en biedt een brede waaier aan watersportactiviteiten, voor bedrijven en particulieren.
Dierenliefhebbers kunnen hun hartje ophalen met de Zeehonden Discovery Tour, waarbij je samen met onze schippers op zoek gaat naar zeehondjes in en langs de Westerschelde. Op zoek naar de ultieme kick? Dat kan dankzij onze wavekartingactiviteit, waarbij je in groepjes van 2 of 3 elk een eigen boot over de golven gidst.

Ons aanbod aan teambuildings is niet min: naast bovenstaande opties kan je bijvoorbeeld kiezen voor een pokerrun, waarbij je in team je powerboat zo snel mogelijk naar de overwinning pokert. Of ga voor een onvervalste botenrally, waarbij je via gps de juiste weg zoekt. Bij Knokke Boat kan je ook gewoon snelle boten huren, met of zonder schipper. Onze RIB’s, Rigid Inflatable Boats zijn onzinkbare motorboten met een harde kiel en opblaasbare zijkanten. Wil je in vier uur naar Engeland varen? Geen probleem, snoer je vast en enjoy the ride! Kortom: bij ons kan je terecht voor elk denkbaar bootavontuur!

WEBSITE

 

 

Boating Partner Radio HolandRadio Holland

Radio Holland is een bekende naam in de wereldwijde maritieme industrie. Radio Holland levert oplossingen op het gebied van Navigatie & Communicatie, IT-systemen aan boord en ‘Connectivity’ via maritieme satellietcommunicatiesystemen.

Daarnaast zorgt Radio Holland voor onderhoud van de apparatuur aan boord van schepen met een team van technici en ‘remote monitoring’ centra in Rotterdam, Houston en Singapore.

Radio Holland is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar met een netwerk van 80 vestigingen langs de wereldwijde scheepvaartroutes. Radio Holland levert technische expertise en ondersteunt rederijen om hun schepen zo efficiënt mogelijk te beheren. In de visie van het bedrijf staat ‘ontzorgen’ van de klant centraal.

WEBSITE

 

 

Boating Partners